Post by lectwarctibalkols on Mar 12, 2022 5:07:50 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Baneball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Baneball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogočite skrbniško ploščo ▞▞▞
▞▞▞ Baneball 2022 version ▞▞▞
Odlična igra 👍
Kljub nizki oceni in negativnim ocenam sem se odločil dati igri priložnost ... in se mi zdi igra zabavna in nisem imel težav s povezavo. To je zelo podobno igri s kartami z vlečenjem vrvi, vendar morate žogo premakniti po igrišču, tako da je to odličen preobrat v žanru. Dajem ji 5 zvezdic, ker ni le zabavna igra, ampak tudi zato, ker ta igra dobiva veliko negativnih povratnih informacij in potrebuje nekaj pozitivnega. Odlična igra!
Suguru Puzzle qxx
Ta igra in ta nova mehanika mi je zelo všeč, dajem 3 zvezdice, ker sistema za uravnoteženje sploh ni. Igra vas omogoča, da igrate z ljudmi z boljšimi kartami od vaših.
Odlična igra. Ni težav s povezavo. Pridružite se 420 Ballers. Iščemo člane kluba!
Neverjetno 😎😎😍
Ta igra je kot clash Royale. Ne maram strateških iger. Ampak, če vam je všeč, poskusite to. Ima lepo grafiko. Ima možnost 30-60fps. Dobra glasba.
Zelo lepa igra! Neverjetna grafika (odlični detajli in kakovost), dobri liki, kul vzdušje, odlično igranje!
Zanimiva igra, zelo zabavna in dober dizajn likov
Ta igra ne bo uspela. 5 ur čakanja na sponzorja. 8 ur čakanja na majhno nadgradnjo. 7 nesponzoriranih iger na dan. Ni vredno čakati.
Odlična igra. Ne vem, zakaj je tako nevšeč
Delajte samo z Wi-Fi
Wassup
Zevs
Ta igra je v redu👍👍
Jó a grafikája, és tetszik, hogy magyarul is lehet játszani vele.
Zabavna igra v slogu krvne sklede. Veselimo se prihodnjega razvoja.
POSODOBITEV: NI POVEZAVE S STREŽNIKOM, še vedno
Nedovolj stabilno omrežje izpade, zataknjene v vadnici, postanejo moteče po tretjič ... Več sreče naslednjič
Če vam je všeč nogometna igra v Clash Royalu... vam bo to všeč! Odlični vizualni elementi, v redu igranje, potrebno je malo učenja za razumevanje dela upravljanja ekipe. 5 zvezdic, nadaljujte z dobrim delom, ljudje!
. Dnevne naloge so ti tako razumne. Všeč mi je igra, ampak res te igra zajebava vsako priložnost, ki jo dobi . Igra se že tri tedne v zadnji ligi in igraš proti igralcem 7 stopenj višje. Samo smešno. pridruži se moji ekipi, če želiš igrati s pravimi ljudi. Jaz sem umazanija, ki jo imamo. Vsaj igrali boste pravo osebo. ti roboti so ish
Ne vidite, kako je to tako nizko ocenjeno? Več ljudi mora vedeti o tej igri!!!
HEJ, POPRAVI KAKO PREJ KAJ SEM PRENESEL NJEGOVE SAYIN STREŽNIŠKE POVEZAVE🤬 MOJ SAMSUNG S9 NI TEŽAV S STREŽNIKOM!!!! NE ODGOVARAJ MI SAMO POPRAVI!!!!
Zabavno in edinstveno
Smeti.
precej kul
obtičal v vadnici območja za usposabljanje. Recimo, da kliknem napravo, vendar so pred napravami igralci in ne morem izbrati ali zapustiti ničesar. Še vedno lahko povlečem naprej in nazaj. Naredil sem posnetek zaslona. Hočem igrati!!!!!